Home / Wotterwille / Zwemles / (Zwem)lessen voor kinderen

(Zwem)lessen voor kinderen

Diploma zwemmen A, B en C
In een land met zoveel water als Nederland is het belangrijk dat kinderen leren zwemmen. Jouw kind kan vanaf 4 jaar zwemles krijgen in ons zwembad (in overleg met de zweminstructeur).
Wij streven ernaar om in de zomer periode jouw kind op het niveau te kunnen krijgen om ook daadwerkelijk af te mogen zwemmen. Onze zwemleraren gaan met veel enthousiasme aan de slag om jouw zoon / dochter de fijne kneepjes van het zwemvak te leren.

Zwemvaardigheid 1,2 en 3
Na je Zwem-ABC kan je je zwemvaardigheid verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3. Zeker voor jonge kinderen is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Er wordt o.a. met kleding (onder water) gezwommen; de rugcrawl, borstcrawl en samengestelde rugslag. Ook is de vlinderslag in het programma toegevoegd.

Springen van de plank
Vind je het ook leuk om allerlei sprongen te leren van de kant én van de plank? Je leert o.a. een hurksprong door een hoepel, zweefsprong, sprong met een draai om de lengte-as (schroef), spreid-sprong en een salto!

Survival
Bij Survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. En je leert wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is. Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd.

Snorkelen
Tijdens de snorkellessen wordt uw kind uitgedaagd om onder water allerlei technieken te leren. Hier raakt uw kind nog meer vertrouwd met het water en is het ook een opstap om later op vakanties in en op het water te genieten van de onder water wereld. En misschien uiteindelijk de volgende stap maakt: duiken.

Tarieven / opgeven zwemles