Home / ’t Walfort / ALL-IN abonnement / Wellness Center NLG de Bronsbergen

Een dagje heerlijk ontspannen in Zutphen!

Zwembad NLG ’t Walfort maakt onderdeel uit van NLG (Nederlandse Leisure Groep). Als lid van NLG profiteer je met het ALL-IN abonnement van diverse voordelen. Een van deze voordelen is dat je gratis toegang hebt tot Wellness Center NLG de Bronsbergen (maandag t/m donderdag gratis en vrijdag t/m zondag 50%).

 

Voor een aangenaam en ontspannen verblijf is Wellness Center NLG de Bronsbergen de ultieme plaats om een heerlijke wellness dag te ervaren. NLG de Bronsbergen is een compleet wellness center waar je kunt genieten van een compleet aanbod aan sauna faciliteiten, mee kunt doen met de opgietingen, kunt genieten van heerlijke verse gerechten in ons restaurant en in ons BeautyCenter kunt genieten van behandelingen. Natuurlijk genieten is op zijn plaats bij Wellness Center NLG de Bronsbergen. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center NLG de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

Met het NLG ALL-IN abonnement kun je van maandag t/m donderdag gratis gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen, van vrijdag t/m zondag kun je voor 50% korting naar ons Wellness Center. Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina.

Kijk op www.debronsbergen.nl voor het hele aanbod en al onze arrangementen.

De voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van uw gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen gelden de volgende voorwaarden:

  • Gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen is bij een geldig all-in jaarabonnement van een NLG vestiging en op vertoon van jouw lidmaatschapspas van een NLG vestiging bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Het gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen geldt op maandag tot en met donderdag.
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en alle feestdagen ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Tijdens de gehele Kerst- en Krokus (carnavals)vakantie ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Vooraf reserveren is gewenst, hierbij geldt: vol = vol.
  • Het abonnement van een NLG vestiging is persoonsgebonden en daarmee ook de toegang tot Wellness Center de Bronsbergen. Dit is niet overdraagbaar.
  • De gratis toegang dan wel 50% korting op de sauna dag-entree op grond van jouw all-in jaarabonnement geldt niet in combinatie met andere acties van Wellness Center de Bronsbergen.
  • Bij een bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen dien je je te houden aan de geldende (huis)regels.