Home / ’t Vinkennest / Zwemlessen

Leren zwemmen bij ’t Vinkennest

Meld je nu aan!

Leren zwemmen bij ‘t Vinkennest is leuk! Tijdens leuke en speelse zwemlessen leert uw kind de vaardigheden om het ABC-diploma te behalen. Er wordt zwemles gegeven volgens het Nationaal Platform Zwemmen (NRZ). De NRZ streeft naar continue kwaliteitsverbetering waarbij veiligheid en de kwaliteit van de zwemlessen centraal staan. Bij NLG ’t Vinkennest kan ieder kind op zijn eigen niveau en tempo leren zwemmen. Mocht jouw kind nog geen zwemdiploma behaald hebben aan het einde van het seizoen, dan kun je in overleg doorgaan met de lessen in ‘t Spilbroek in Neede.

Leerlingvolgsysteem
Via het online leerlingvolgsysteem kunnen ouders/verzorgers de voortgang van het kind volgen. Door middel van het online programma blijf je op de hoogte van de actuele vorderingen van de zwemvaardigheid van het kind.

Joepie! 
Om de zwemlessen een speels en kindvriendelijk karakter te geven is er Joepie! Joepie is een vrolijk zeepaardje die jouw kinderen op een enthousiaste wijze door de zwemlesperiode leidt. Het beloningssysteem dient als extra motivatie voor de kinderen en als communicatievorm naar de ouders/verzorgers.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen is helaas nog niet mogelijk. Wij zullen dit tijdig bekend maken op onze Facebook en site.

Kosten
De lessen kosten € 50,00 voor het hele seizoen, daarnaast dient uw kind een geldig abonnement te hebben bij NLG ’t Vinkennest.

Lestijden

Diploma A maandag en donderdag 16:00 – 18:00 uur
Diploma B/C donderdag 16:00 – 18:00 uur

Bij Diploma A wordt er 2 keer in de week 30 minuten lesgegeven. Bij Diploma B word er 1 keer in de week zwemles gegeven (45 min). De exacte lestijden worden doorgegeven door de zwemlesinstructeur.

Meld je nu aan!