Home / ’t Vinkennest / Tarieven / Zomerabonnementen

Vier de zomer bij NLG ’t Vinkennest

Met het NLG Zomerabonnement kun jij de hele zomer (8 mei t/m 14 september) komen genieten van ons openluchtzwembad NLG ’t Vinkennest. Tijdens de openingstijden van het bad heb jij onbeperkt toegang. Schaf jouw NLG zomerabonnement aan tijdens openingstijden aan onze kassa. Wanneer je nog een pasje in je bezit hebt van afgelopen jaar dan kun je deze meenemen en zullen wij hem opnieuw activeren.

Zomerabonnementen bij NLG ’t Vinkennest:

Zomerabonnement Tarief 2017  
Gezinsabonnement €167,-
Eén ouder gezinsabonnement €152,50
Volwassenen abonnement €68,50
Banen zwem abonnement €51,-
Jeugd 3 t/m 17 abonnement €51,-

 

Gezinsabonnement
Het gezinsabonnement biedt onbeperkt toegang voor maximaal 2 ouders / verzorgers en maximaal 3 kinderen binnen één gezin. Alle personen binnen het gezin krijgen een persoonlijk pasje dat niet te gebruiken is door anderen.

Eén ouder gezinsabonnement
Het één ouder gezinsabonnement biedt onbeperkt toegang voor maximaal 1 ouder / verzorgen en maximaal 3 kinderen binnen één gezin. Alle personen binnen het gezin krijgen een persoonlijk pasje dat niet te gebruiken is door anderen.

Volwassen abonnement (vanaf 18 jaar)
Het volwassen abonnement biedt onbeperkt toegang voor één volwassene (vanaf 18 jaar). Het pasje is enkel te gebruiken door de persoon op wiens naam de pas staat.

Banen zwem abonnement
Het banen zwem abonnement biedt dagelijks (bij opening bad) toegang vóór 11.00 uur en ná 18.00 uur. Het pasje is enkel te gebruiken door de persoon op wiens naam de pas staat.

Jeugdabonnement (3 t/m 17 jaar)
Het jeugdabonnement biedt onbeperkt toegang voor één kind (van 3 t/m 17 jaar). Het pasje is enkel te gebruiken door de persoon op wiens naam de pas staat.