Home / NLG Marum / Aanbod / Afslankclub

NLG | Afslankclub!

met de NLG Afslankclub lukt het je zeker

weegschaal

 

We weten dat het niet meevalt om (weer) te starten met afvallen. NLG Afslankclub heeft diverse methodes om af te vallen. Belangrijkste is dat je je ideale gewicht bereikt op jouw manier, want dan lukt het je zeker!

NLG Afslankclub is actief in meerdere vestigingen van NLG. Door middel van online begeleiding onderhouden we snel en gemakkelijk contact en kunnen we je helpen door de moeilijke momenten heen te komen.

Afvallen

Kies je er voor om af te vallen met NLG afslankclub, dan sta je er niet alleen voor. Onze afslankcoaches begeleiden je online. Wij kijken ook verder dan alleen naar je doel, we geven jou advies zodat je de methode kiest die bij jou past.

Op het moment dat je van start gaat, beginnen we met een intakegesprek. Aan de hand van informatie uit dit gesprek kunnen we rekening houden met jouw persoonlijke situatie. Om resultaten te kunnen bijhouden is het van belang dat je zelf een eigen weegschaal hebt die ook je vetpercentage weegt.

Wij bieden drie verschillende methodes, NLG Diplan basic, NLG Diplan+ en NLG SnelSlank. Hieronder lees je wat de verschillen zijn zodat je makkelijk kunt bepalen wat voor jou het beste zal zijn.

Informatie NLG Diplan basic Informatie NLG Diplan+ Informatie NLG SnelSlank

Welk pakket moet ik nemen?

Weet je niet welk pakket het beste bij jou zou passen? Stel dan jouw vraag via dit formulier, of maak meteen een afspraak met één van onze coaches. Dit is geheel vrijblijvend. Zij helpen je de juiste keuze te maken.

Plan een afspraak