Home / NLG Lobith / Zwembad de Boskuul

Zwembad de Boskuul

Zwemmen is een watersport waarbij de zwemmer zich d.m.v. speciale technieken voortbeweegt in het water. Naast het bekende wedstrijdzwemmen is recreatief zwemmen een leuke activiteit voor jong én oud. NLG de Boskuul te Lobith wil iedereen in de omgeving voorzien van hun behoefte naar gezelligheid en ontspanning in de vorm van zwemmen.

Zwembad NLG Lobith

Zwemmen de Boskuul

Met ons unieke aanbod qua zwemactiviteiten en onze zeer ruime openingstijden op het gebied van recreatief- én banen zwemmen ben je bij NLG de Boskuul zonder twijfel aan het juiste adres. Bij ons zwembad vind je enkel vakbekwame en enthousiaste badmeesters en badjuffen.

Recreatief zwemmen de Boskuul

Bij zwembad de Boskuul kun je op verscheidene tijdstippen recreatief zwemmen. Zo kun je elke maandag van 8:00 tot 12:00 uur.

MBvO de Boskuul

Ook zijn er bepaalde tijden dat er speciaal gezwommen kan worden door ouderen. Onder het mom MBvO kunnen ouderen meerdere keren per week fit blijven in het water.

Zwembad de Boskuul

NLG Aqua de Boskuul

Bewegen in het water is niet alleen leuk, het is ook een stuk beter voor je gewrichten en spieren. Het water zorgt voor een veel malen lagere belasting. Dit komt onder andere door de opwaartse druk van het water. NLG Aqua is een groepsles die al deze voordelen samenvoegt onder het mom van een groepsles.

Zwemles de Boskuul

De kinderen de zwemlessen uiteraard in het ondiepe water, omdat ze nog moeten leren zwemmen. Om deze reden zijn de groepen ook nooit groter dan 8 kinderen per instructeur. Meer persoonlijke aandacht voor uw kind is cruciaal bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Eenmaal dat zij zich ontwikkeld hebben komen zijn in het diepe bad terecht. De grote van de groep wordt hierbij beperkt tot 12 kinderen per instructeur.

Bij Zwembad de Boskuul worden de lessen gegeven door enkel ervaren instructeurs, die oog hebben voor uw kind als individu.

Bij zwembad de Boskuul ontbreekt er dus niks. Met een compleet aanbod aan zwemactiviteiten hopen wij een ieder te voorzien van zijn of haar behoeften.

PS: Bij NLG Lobith zwem en sport jij voor een zeer lage prijs. Voor slechts €24,95 per maand heb jij al een ALL-IN abonnement. Naast dat jij voor deze prijs onbeperkt gebruik kunt maken van onze sportschool, kun je voor deze prijs ook gebruik maken van recreatief zwemmen, Aquasports én Wellness bij onze vestiging in Zutphen.

Waar wacht je nog op? Word lid van NLG Lobith en maak direct gebruik van al onze faciliteiten!

Lid worden