Home / NLG Lobith / Corona nieuws / Corona FAQ

FAQ OMTRENT HET CORONAVIRUS
In verband met het Corona Virus is het fitnesscentrum, het zwembad is wel geopend en er zijn outdoor activiteiten beschikbaar.
Heb je een vraag over onze maatregelen omtrent het Coronavirus? Kijk dan of je vraag en antwoord hieronder staat.

Is de sportschool open, zowel fitness, zwembad, zonnebank of sauna?
De sportschool is gesloten tot en met 1 september, we verwachten wel dat we eerder open kunnen.
Het zwembad is wel geopend.

Hoe lang blijft NLG Lobith gesloten?
NLG Lobith informeert per email, sociale media kanalen en website over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Is NLG Lobith telefonisch of per mail bereikbaar?
Het beste contact moment met NLG Lobith is via info@nlglobith.nl Vanwege de situatie kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat je een reactie krijgt.

Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Omdat we je graag ondersteunen om te blijven sporten bieden we online workouts van Fitsnack TV aan. En workouts van NLG Lobith zelf. We hebben iedereen een mail gestuurd met een activatiecode. Geen mail ontvangen? Stuur even een mailtje en dan ontvang je alsnog de code. Daarnaast bieden wij ook fitnessmateriaal aan om het thuis trainen mogelijk te maken.

Kan ik nog wel lid worden van NLG Lobith?
Hoewel de sportschool tijdelijk gesloten is, kan je je wel inschrijven via onze website. Je lidmaatschap zal ingaan op het moment dat onze clubs weer open gaan. We verwelkomen je graag om alsnog een afspraak te maken. In de tussentijd wensen we je veel plezier met onze thuisvideo’s.

Kan ik mijn lidmaatschap wijzigen vanwege Covid-19? Of kunnen jullie mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Gedurende de Covid-19 periode heeft u 3 betaalmogelijkheden voor uw lidmaatschap,

Optie 1: Bevriezen: Hiermee bevries je, je lidmaatschap en betaal je niets tijdens de periode dat NLG Lobith gesloten is. De periode dat je lidmaatschap is bevroren, vanaf sluiting tot wij weer open zijn, wordt aan het einde van je lidmaatschap toegevoegd.

Optie 2: 50/50: Je blijft 50% van je reguliere abonnementstarief betalen. Je ondersteunt daarmee NLG Lobith in deze bijzondere tijd.

Optie 3: NLG Lobith Support Pakket: Met het NLG Lobith support pakket ie je af van  compensatie voor de periode van 16 maart tot en met 1 mei. En steun je NLG Lobith 100%. Daarvoor krijg je één personal training met aanvullend één voedingsschema via Body support per periode dat we dicht zitten. Mochten we anderhalve maand dicht zitten, dan krijg je 2 personal trainingen.

Worden er oplossingen aangeboden betreft de incasso fitness, zwembad en zwemlessen?
NLG Lobith is zich bewust van het ongemak voor onze leden. Daarom werken we hard aan oplossingen om jullie geduld en loyaliteit te waarderen. Wij zijn aan het uitzoeken wat een passende compensatie kan zijn voor de sporters. Het is alleen nog niet bekend hoe en in welke vorm dit er uitgaat zien. Dit is onder andere afhankelijk van de steun van de overheid.  We hopen dat je hiervoor nog even begrip en geduld hebt en ons de tijd geeft om dit verder uit te zoeken. We nemen dit zeker serieus. Begin april kunnen we je daarover verder informeren.

Andere vragen?
Je kunt ons een mailtje sturen! Dat kan naar info@nlglobith.nl