Home / Mededelingen / Vacature: Oproepkracht horeca en zwembad (m/v)

NLG beheert en exploiteert zwem, fitness en sauna/wellness centra binnen Nederland. In totaal zijn er meer dan 350 medewerkers dagelijks bezig om elke beleving bijzonder te maken. Werken bij NLG of bij één van de vestigingen betekent werken in een hecht team, dat betrokken en gedreven is.

Voor onze accommodatie Zwembad de Wildert in Zundert zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Oproepkracht Horeca / Zwembad (m/v)

In de periode van mei tot september 2017

Functie inhoud:
Als oproepkracht ben je samen met je collega’s werkzaam rondom het zwembad. Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Zo kun je ingezet worden in de zwemzaal, achter de kassa, in de horeca of doe je algemene schoonmaak werkzaamheden. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het zwembad er verzorgd uit ziet. Als oproepkracht ben je flexibel op afroep beschikbaar door de week en in de weekenden.

Wat wij van je verwachten:

  • Je hebt een enthousiaste en klantgerichte instelling;
  • Je bent het visitekaartje van de organisatie;
  • Je werkt netjes en vlot;
  • Je bent flexibel inzetbaar.

Meer informatie of solliciteren? Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de heer Cees Dircken, 076 – 5971117. Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatie en cv naar c.dircken@nlgroep.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.