Home / Mededelingen / NLG ’t Walfort gesloten van 25 okt. t/m 31 okt.

NLG ’t Walfort gesloten van 25 okt. t/m 31 okt.

Onderstaande e-mail is op maandag 23 oktober verstuurd aan alle bij NLG ’t Walfort bekende e-mailadressen.

 

Beste zwemmers / aquasporters,

Hierbij informeren wij jullie over de sluiting van ons zwembad vanaf aanstaande woensdag (25 oktober) tot en met naar verwachting dinsdag 31 oktober aanstaande.
Wij hebben dit moeten besluiten in verband met spoedonderhoud dat uitgevoerd dient te worden.
Het RVS (roestvrij staal) is geïnspecteerd en helaas hebben wij moeten concluderen dat dit op sommige plekken niet voldoet aan de gestelde normen én dus ook niet aan de kwaliteit / veiligheid die wij onze bezoekers willen bieden.

Veiligheid
Veiligheid voor onze bezoekers staat natuurlijk voorop, dit is ook de reden dat wij géén risico willen nemen en dus met spoed hebben moeten besluiten het zwembad tijdelijk te sluiten.
Tijdens de sluiting zullen wij ervoor zorgen dat het zwembad weer voldoet aan de gestelde eisen en wij onze bezoekers dus weer de veiligheid kunnen bieden die ze mogen verwachten.

Gevolgen voor onze bezoekers
De sluiting heeft tot gevolg dat onze bezoekers in de gehele week (van 25 oktober tot en met 31 oktober) géén gebruik kunnen maken van het zwembad. Er zal geen enkele activiteit plaatsvinden deze week.  Uiteraard excuseren wij ons hiervoor en beseffen wij ons dat de sluiting op zeer korte termijn is, echter zat er in dit geval niets anders op dan dit te besluiten.
Uiteraard kan het zo zijn dat de werkzaamheden sneller gaan als verwacht of dat er toch nog meer werk verricht dient te worden, waardoor de opening eerder / later plaats kan vinden. Mocht dit zo zijn, informeren wij jullie hier uiteraard over.

Zwemlessen en verenigingen
Zwemles kinderen en verenigingen worden nog separaat op de hoogte gesteld van de gevolgen die de sluiting voor hen heeft.

Nogmaals excuses voor het ongemak.
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze mail kunt u contact met ons opnemen via info@hetwalfort.nl.

Met sportieve groet,


Het team van NLG ‘t Walfort