Home / Mededelingen / Goed nieuws: Het is eindelijk zover!

Beste Sporters,

Het is eindelijk weer zover wij mogen weer volledig open! Alle activiteiten zijn binnen weer toegestaan per 1 juli 2020! Weliswaar met 1,5 meter afstand. Aangezien NLG Lobith over ruime zalen en grote fitnessruimte beschikt verwachten wij iedereen comfortabel te kunnen laten trainen.

Binnensporten

Vanaf 1 juli mogen de leden van NLG Lobith ook weer binnensporten op reservering. Dat houdt in dat iedereen de kans krijgt om binnen te sporten, maar ook nog de mogelijkheid hebben om buiten te sporten. De fitness zal op gepaste wijzen open gaan volgens het protocol fitness van het RVIM. Dat houdt in dat wij alle apparatuur op 1,5 meter hebben gezet, maar ook een duidelijke looproute voor iedereen. Wij verwachten dat iedereen zich ook aan bovenstaande regelt houdt en alleen zonder Corona klachten komt sporten.

Groepslessen binnen

De volgende groepslessen worden per 1 juli binnen gegeven in de grote zaal:

-Spinning, dinsdag en donderdag 19:00 uur

-Spinning zondag 10:00 uur

-Mini Gym 2-4 jr maandag 9:00 uur

-Mini dance 2-4 jr zaterdag 9:45 uur

-Streetdance 6-9 jr zaterdag 10:15 uur

Bij slechte weersomstandigheden zullen waar mogelijk lessen naar binnen verplaatst worden.
Per 28 juni zal in onderstaande link het volledige rooster vanaf 1 juli staan.

Volledige rooster per 1 juli

Buitensporten
De reeds geplaatste groepslestent zal in juli als extra service blijven staan. We hebben dit besloten omdat we veel positieve reacties hebben gehad. De fitness tent blijft de komende weken nog wel staan, maar het zal voor korte duur zijn. Vanaf 1 juli zal er echter geen toezicht zijn meer op het buitensporten in de tent. De fitnessinstructeurs bevinden zich in de binnen Fitness. De komende zomerperiode zullen we buitensport activiteiten als extra blijven aanbieden.

cid:image003.jpg@01D64A86.7CBCCF30cid:image005.jpg@01D64A86.7CBCCF30

Ventilatie

In verband met de Richtlijnen van het RVIM is het helaas nog niet mogelijk om de airco’s aan te zetten. Dat houdt in dat er op een aantal plaatsen de koelcapaciteit bij hogere temperaturen niet altijd volledig toereikend kan zijn. Wij vragen je begrip hiervoor. Wel staan alle deuren en ramen open om toch genoeg te ventileren. Er is nog geen duidelijkheid per wanneer de airco’s weer aan mogen. Wij verwachten dat dit op korte termijn weer mogelijk is.

Kleedkamers
De kleedkamers en wc’s mogen weer gebruikt worden, echter met inachtneming van de 1,5 meter. Douches mogen alleen gebruikt worden om na het sporten af te spoelen. Gebruik van shampoo of douchegel is niet toegestaan.

Huisregels
Om iedereen prettig en comfortabel te laten trainen hebben we huisregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Deze huisregels kun je vinden op banners en zullen op de sportlocatie duidelijk zichtbaar zijn. Mochten er vragen zijn over de huisregels dan kun je altijd bij één van onze collega’s terecht op de sportclub. Zorg ervoor dat je nog steeds je bezoek reserveert via de reserveringslink op de website, NLG app of telefonisch bellen 48 uur van te voren.

Hopelijk zien wij iedereen zo snel mogelijk weer terug!

Met sportieve groet,

Team NLG Lobith