Home / Mededelingen / Wij bestaan 25 jaar!

NLG de Brink bestaat 25 jaar: feestweek van 23 t/m 29 september

NLG de Brink bestaat 25 jaar! Een mijlpaal die gevierd gaat worden met alle leden, klanten én de inwoners van Zelhem. In 25 jaar is er veel gebeurd in hét zwembad van Zelhem en omgeving. Er zijn heel veel meters afgelegd in het banenbad, duizenden kinderen hebben hun zwemdiploma behaald, de eerste klanten van 25 jaar geleden zwemmen nu nog steeds in het bad, er zijn heel wat knipoogjes naar elkaar gegeven tijdens het disco zwemmen, Zelhemmers hebben elkaar hier ontmoet.. een plek voor iedereen uit Zelhem en omgeving.
Uiteraard wordt er stil gestaan bij het 25-jarig bestaan van het bad. Van 23 september t/m 29 september wordt er een feestweek georganiseerd met activiteiten voor zowel klanten als niet-klanten. De feestweek wordt op zaterdag 23 september “afgetrapt” met een open dag. Van 12.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom bij De Brink. Entree is op deze dag voor iedereen gratis en er wordt gezorgd voor heel veel vertier door jong en oud. Er zijn mooie prijzen te winnen bij het Winrad, het water is voorzien van allerlei spelmateriaal voor de kids, er kan deelgenomen worden aan de aquasport lessen, de koffie (met iets lekkers) staat klaar. Kortom: het wordt een heel gezellige dag.
In de hele maand september profiteer je bovendien van de september actie! Sport de rest van 2017 voor de halve prijs én betaal géén inschrijfgeld.
Je bent méér dan welkom.