Home / Mededelingen / 6 mei officiële opening sporthal

6 mei is het zover, dan opent de Gemeente Oude IJsselstreek officieel onze sporthal. Om deze dag feestelijk te vieren organiseren wij samen met de gemeente Oude IJsselstreek een aantal leuke activiteiten. Het programma van de opendag ziet er als volgt uit:

14:30 t/m 15:00 uur Officiële opening van de sporthal
15:00 t/m 16:00 uur Clinic van Femke Stoltenberg (prof. volleybalster) en Dione Housheer (prof. handbalster).
16:00 t/m 17:00 uur Clinic Maartje Paumen (prof.)
17:00 t/m 18:15 presentaties verschillende sportverenigingen
17:30 t/m 18:00 uur NLG Power les

Genoeg te doen voor zowel jong als oud, iedereen kan zich aanmelden voor de NLG Power les die wij gaan verzorgen (inschrijven kan in de fitness hier hangt een inschrijfformulier of via j.cornielje@nlgroep.nl). Daarnaast hebben wij een actie die alleen geldt op 6 mei: Schrijf je vandaag in en sport een maand gratis én betaal geen inschrijfgeld (t.w.v. €24,95). Onze fitness is de hele dag geopend van 09:00 t/m 17:00 uur én iedereen mag deze dag gratis komen sporten. Dus neem jouw vriend, vriendin, moeder of vader mee!

Win!
Waar feest is, worden er cadeaus uitgedeeld. Tijdens de opendag kun jij hele mooie prijzen winnen zoals een Natural Wellness arrangement voor 2 personen (sauna entree, gebruik van alle sauna faciliteiten en keuze uit een klassieke, gezicht of een hamambehandeling), 2 maanden gratis sporten bij NLG IJsselweide én een gesigneerde NLG tas door niemand minder dan Rico Verhoeven. Wil jij kans maken op een van deze prijzen? Het enige wat je hoeft te doen is zaterdag 6 mei naar onze fitness ruimte komen, raden hoeveel calorieën er in de vaas zitten (de vaas zit vol met etenswaren) en degene die het meest dichtbij zit óf het juist raad die wint.

Al met al een hele gezellig middag voor jong & oud. Je bent méér dan welkom!