Home / Voorwaarden

Gratis sauna entree Wellness Center de Bronsbergen

Jouw vestiging maakt onderdeel uit van NLG. Ook Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen maakt hier deel van uit.

Jij, als lid van een NLG vestiging, profiteert van deze unieke manier van ontspanning omdat iedereen die een ALL-IN jaarabonnement  heeft zonder extra kosten gebruik mag maken van Wellness Center de Bronsbergen! Onderaan deze pagina lees je onder welke voorwaarden dit mogelijk is.

 

Een dagje heerlijk ontspannen in Zutphen!

Voor een aangenaam en ontspannen verblijf is Wellness Center de Bronsbergen de ultieme plaats om een heerlijke wellness dag te ervaren. Kijk op www.debronsbergen.nl voor het hele aanbod en alle arrangementen.

_99b1127 l99b1175

l99b9850 ltp_0314

 

De voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van jouw gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen gelden de volgende voorwaarden:

  • Gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen is alleen mogelijk indien jij jouw pasje van één van onze vestigingen laat zien.
  • Het gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen geldt op maandag tot en met donderdag voor het Zwem+ abonnement en het Fitness+ abonnement.
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en alle feestdagen ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen met het Zwem+ abonnement en het Fitness+ abonnement.
  • Tijdens de gehele Kerst-, Herfst- en Krokus (carnavals)vakantie ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Vooraf reserveren is gewenst, hierbij geldt: vol = vol.
  • Het abonnement van een NLG vestiging is persoonsgebonden en daarmee ook de toegang tot Wellness Center de Bronsbergen. Dit is niet overdraagbaar.
  • De gratis toegang dan wel 50% korting op de sauna dag-entree op grond van jouw all-in jaarabonnement geldt niet in combinatie met andere acties van Wellness Center de Bronsbergen.
  • Bij een bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen dien je je te houden aan de geldende (huis)regels.