Home / FAQ omtrent het Coronavirus

FAQ OMTRRENT HET CORONAVIRUS

In verband met het Corona Virus gaan wij mee in het advies van het RIVM om fysieke contacten zoveel mogelijk te vermijden sluiten wij NLG Lobith. Deze maatregel is ingegaan vanaf zondag 15 maart om 17:00 uur. Omdat we je graag ondersteunen om te blijven sporten, zullen we de komende weken elke dag bezig zijn om het je thuis nog aangenamer te maken. Dit doen we onder andere door het aanbieden van online workouts van FitSnack.TV. en Workouts of the Day van NLG Lobith zelf.

Is de sportschool open, zowel fitness, zwembad, zonnebank of sauna? Nee, helaas zijn alle faciliteiten van de sportschool dicht tot en met 6 april 2020.

Hoe lang blijft NLG Lobith gesloten? NLG Lobith informeert per email, sociale media kanalen en website over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden. Geen mail ontvangen? Mail naar de infomail om alsnog op de hoogte te blijven. info@nlglobith.nl

Is NLG Lobith telefonisch of per mail bereikbaar? Het beste contact moment met NLG Lobith is via onze infomail. Het email adres is: info@nlglobith.nl. Echter, vanwege de situatie kan het voorkomen dat het iets langer duurt voordat je een reactie krijgt

Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?Sinds dinsdag 17 maart bied NLG Lobith aan om thuis online workouts te doen door FitSnack.TV. Gratis te registreren. Lukt het jou nog niet? Mail naar ons voor een duidelijk overzicht hoe je je moet aanmelden.

Kan ik nog wel lid worden van NLG Lobith? Hoewel de sportschool tijdelijk gesloten is, kan je je wel inschrijven via onze website. Je lidmaatschap zal ingaan op het moment dat onze clubs weer open gaan. We verwelkomen je graag om alsnog een afspraak te maken. In de tussentijd wensen we je veel plezier met onze thuisvideo’s.

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege Covid-19? Of kuunnen jullie mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen? Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen of stopzetten. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Je lidmaatschap blijft gewoon geldig inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen via FitSnack.TV. en ander instructiemateriaal via onze website en social media.

Worden er oplossingen aangeboden betreft de incasso fitness, zwembad en zwemlessen? NLG Lobith is zich bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom werken hard aan oplossingen om jullie geduld en loyaliteit te waarderen, begin april kunnen we je daarover verder informeren. Zodra het teken er is om open te gaan ontvangen jullie allemaal een goodiebag.

Andere vragen? Mail je vraag naar info@nlglobith.nl en we mailen je zo snel mogelijk terug.