Home / Ervaringen Personal Training

Klanten vertellen over Personal Training:

Beetje afzien, maar veel plezier

“Met veel plezier, maar ook flink afzien, heb ik samen met mijn dochter onder begeleiding van de personal coach Jaap, gewerkt aan mijn algehele conditie. Drie maanden lang, 2 keer per week werden we van top tot teen onderhanden genomen. Bewust onder begeleiding en dat beviel best! Het accent lag op de versterking van het lichaam. Al gauw merkten we dat we meer spieren hadden dan we dachten. Ik ben zelf bijna 50 jaar, middenstander en doe veel zittend werk. Ik ben in deze drie maanden veel bewuster geworden van mijn lichaam en ben me echt sterker gaan voelen. Vooral been, rug en buikspieren zijn sterker geworden. En met een stuk begeleiding heb je toch een stok achter de deur om toch iedere keer weer die inspanning te verrichten. Dat is ons goed bevallen.”

Fredie de Mooy, 49 jaar
Assen


personal-1277392 (1)


De stok achter de deur

“Mijn motivatie om te kiezen voor persoonlijke fitnessbegeleiding is de kennis en kunde die de trainer heeft en de stok achter de deur is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ik had de laatste maanden veel last van rugklachten en stijve beenspieren. De sportschool bezocht ik steeds minder en mijn fitheid ging dus omlaag, hierdoor besefte ik dat er wat aan moest gebeuren. In 3 maanden tijd heeft Jaap mijn rompspieren zo versterkt dat mijn rugklachten helemaal verdwenen zijn. Doordat we de trainingssessies vaak met lenigheidsoefeningen begonnen voelen mijn beenspieren een stuk minder stijf aan. De trainingsmomenten met Jaap zijn uitdagend en leuk. Ik ging er met veel plezier heen en ik voel me inmiddels een stuk fitter.”

Helena Veldkamp, 45 jaar
Kornhorn


Uitdaging in bewegen

De afgelopen 3 maanden is de persoonlijke begeleiding mij zeer goed bevallen. Wat mij het meest aanspreekt is de uitdaging en de afwisseling van oefeningen. In de afgelopen 20 jaar heb ik me zelden zo soepel gevoeld. De spieren voelen een stuk minder stijf aan. Ik merk duidelijk vooruitgang in balans en lenigheid. Hierdoor voel ik me ook veel energieker.

Iek Feleus, 63 jaar
Marum