Home / Dubbelslag / Recreatief / Banen zwemmen

Recreatief en banen zwemmen

Banen zwemmen (Wedstrijdbad)
Wilt u niet vastzitten aan bepaalde tijdstippen, maar wel op uw eigen tempo uw conditie op peil houden? Dan is banen zwemmen de uitkomst! Zwem alleen of samen met anderen; veel of weinig baantjes; intensief of ontspannend. U merkt snel veranderingen in uw lichaam. Zo wordt uw ademcapaciteit steeds groter, waardoor u langere afstanden kunt zwemmen. En na verloop van tijd bereikt u met baantjes trekken dat de snelheid toeneemt en de hersteltijd na de inspanning afneemt.

Tijden Recreatief / Banen zwemmen Tarieven Recreatief / Banen zwemmen

Recreatief zwemmen
Kom ook eens recreatief zwemmen in Zwembad Dubbelslag.
Door de bodem van het doelgroepenbad omhoog te brengen, ontstaat er een waterdiepte die aantrekkelijk is voor peuters en kleuters. Zo wordt bij Zwembad Dubbelslag recreatief zwemmen een leuk uitje voor het gehele gezin!

Ondanks dat de zweminstructeurs toezicht houden, zijn de kinderen zonder zwemdiploma verplicht zwembandjes te dragen. Deze zwembandjes kunnen (gratis) geleend worden.

Disco zwemmen
Speciaal voor de jeugd wordt Zwembad Dubbelslag een aantal keer per jaar omgetoverd tot een ware disco! Met een echte DJ, hippe muziek, gekleurde (onderwater)verlichting en leuke spelletjes kan het feest beginnen. Beleef veel pret, dans- en zwemplezier in de 2,5 uur durende discomiddag,.

Disco zwemmen wordt georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar (met zwemdiploma), kijk hier wanneer er weer discozwemmen is (of een andere leuke activiteit).