Home / Dubbelslag / Aquasports

Aquasports

Kies hier de activiteit die bij u past.

AquaRobics AquaJoggen AquaCycling

 

Zwangerschap zwemmen Ouder- Kind zwemmen

 

Meer Bewegen voor Ouderen Spetters: zwemmen met kankerpatiënten

 

Aquasports
Wilt u graag een aquasport in groepsverband volgen? Dat kan! Zwembad Dubbelslag biedt diverse groepslessen aan onder begeleiding van een vakbekwame instructeur. De combinatie van bewegen, ritme en melodie is leuk en motiverend! De muziek verhoogt niet alleen de sfeer maar stimuleert ook om door te gaan. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau. Zo kunt u tijdens de doelgroeplessen altijd zelf uw tempo aanpassen en in uw eigen snelheid en op uw (conditie)niveau de les volgen.
Voor de activiteiten in het doelgroepenbad (32˚C) is geen zwemvaardigheid vereist. Voor de activiteiten in het wedstrijdbad (28˚C) dient u wel te kunnen zwemmen.
Inschrijven voor Aquasports?
Kom ook eens bij Zwembad Dubbelslag langs en ontdek of de aquasports ook iets voor u zijn! Heeft u interesse of weet u iemand in uw omgeving die interesse zou kunnen hebben? Laat het ons weten! U kunt zich telefonisch aanmelden (tel 0596 – 612 318) of langskomen bij Zwembad Dubbelslag (Zwet 60 te Delfzijl). Heeft u nog vragen, dan staat de instructeur u graag persoonlijk te woord.

Tel:0596 – 612 318