Home / Dubbelslag / Aquasports

Aquasports

Kies hier de activiteit die bij u past.

AquaRobics AquaJoggen AquaCycling

 

Zwangerschap zwemmen Ouder- Kind zwemmen

 

Meer Bewegen voor Ouderen Spetters: zwemmen met kankerpatiënten

 

Aquasports
Wil je graag een aquasport in groepsverband volgen? Dat kan! Zwembad NLG Dubbelslag biedt diverse groepslessen aan onder begeleiding van een vakbekwame instructeur. De combinatie van bewegen, ritme en melodie is leuk en motiverend! De muziek verhoogt niet alleen de sfeer maar stimuleert ook om door te gaan. Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau. Zo kun je tijdens de doelgroeplessen altijd zelf jouw tempo aanpassen en in je eigen snelheid en op jouw (conditie)niveau de les volgen.
Voor de activiteiten in het doelgroepenbad (32˚C) is geen zwemvaardigheid vereist. Voor de activiteiten in het wedstrijdbad (28˚C) dien je wel te kunnen zwemmen.
Inschrijven voor Aquasports?
Kom ook eens bij Zwembad NLG Dubbelslag langs en ontdek of de aquasports ook iets voor jou zijn! Heb je interesse of weet je iemand in je omgeving die interesse zou kunnen hebben? Laat het ons weten! Je kunt je telefonisch aanmelden (tel 0596 – 612 318) of langskomen bij Zwembad NLG Dubbelslag (Zwet 60 te Delfzijl). Heb je nog vragen, dan staat de instructeur je graag persoonlijk te woord.

Tel:0596 – 612 318