Welkom bij Zwem Center de Wildert

De Wildert maakt onderdeel uit van NLG. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep en beheert zwem, fitness en wellness centra door heel Nederland. NLG biedt een totaal pakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

Zwembad de Wildert organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep. Naast dat u welkom bent om rustig banen te zwemmen in het professionele vijf banen tellende wedstrijdbad, is er een bruisend AquaSportief programma en een recreatief aanbod. Voor de 55-plussers wordt ‘Meer bewegen voor ouderen‘ georganiseerd zodat u zichzelf fit kan houden.

De ervaren medewerkers van Zwembad de Wildert zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze al deze diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis!

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Regelmatig wordt er een gave Disco-party gehouden.

Bij de Wildert kunt u het gehele jaar zwemmen zowel in de winter als zomer. Dit is omdat wij een binnen en een buitenbad hebben. In de winter zijn alle activiteiten natuurlijk in het binnenbad en is het buitenbad gesloten. Wanneer het mooier weer wordt openen we ook het buitenbad. Hier zullen dan met mooie dagen regelmatig activiteiten gehouden worden.

 

 

Rooster van:
vrijdag, 20 oktober

Vrijdag

 • -

  Vrijzwemmen

 • -

  BPK zwemmen (geen vrije inloop)

 • -

  M.B.V.O.

 • -

  Medisch zwemmen

 • -

  Vrijzwemmen

 • -

  Vrijzwemmen

Wilt u ook sportief aan de gang bij de Wildert