Home / NLG de Brink / Zwemles Doetinchem

Zwemles Doetinchem – De Brink

Overdekt zwembad De Brink gelegen op nog geen 10 minuten van Doetinchem, is hét centrum voor de inwoners van Zelhem, Keijenborg, Halle, en de rest van de gemeente Bronckhorst en omstreken. Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

Zwembad de Brink: voor uitstekende zwemlessen

Zwemles

De zwemlessen bij De Brink zijn volgens de hoge eisen van het NRZ. Jouw kind is met de zwemlessen van De Brink verzekerd van levenslang waterplezier! De zwemlessen zijn in kleine groepen. Zo krijgt ieder kind de aandacht die het verdiend. Kinderen leren allen in zijn/haar eigen tempo. Onze zweminstructeurs houden met ieder individueel kind rekening. Daarnaast kan je gratis zwemmen met jouw kind tijdens alle recreatieve uren, dit is zeer bevorderlijk voor de vooruitgang van jouw kind.

De kernpunten van onze zwemlessen zijn:

  • Kleine groepen.
  • Ieder kind leert in zijn eigen tempo.
  • Gratis zwemmen tijdens recreatieve uren.

Zwemmen is heel belangrijk voor iedereen. Daarom hechten wij bij zwembad de Brink veel waarde aan de kwaliteit en zorg van onze zwemlessen. Ook de communicatie naar de ouders/verzorgers vinden wij zeer relevant. Onze instructeurs willen alle ouders/ verzorgers van Doetinchem en omstreken een gerust gevoel geven wanneer zijn/haar kind gaat zwemmen.

Met het unieke ALL-IN abonnement (uniek in Doetinchem en omstreken) betaal je geen inschrijfgeld voor de zwemlessen.

Joepie

Joepie het vrolijke zeepaardje. De unieke aanpak maakt de kinderen enthousiast voor de zwemlesperiode. De zwemlessen krijgen dankzij onze vrolijke mascotte een speels karakter. Mede door het zwembeloningssysteem zullen de kinderen gemotiveerd blijven om naar de zwemlessen te gaan. Zo krijgt ieder kind tijdens de informatiedag een joepie!-poster mee. Hierop worden de vorderingen gevolgd. De kinderen krijgen een sticker van een onderdeel mee dat zij goed beheersen. Zo is het voor de ouders/verzorgers makkelijk de vorderingen het kind te volgen. Voor de kinderen is de sticker een beloning op zijn/haar goede inzet tijdens de lessen.

meer informatie over joepie.

Inschrijven

Aanmelden voor de zwemles is mogelijk bij de receptie van zwembad de Brink. In de maand dat jouw kind 4 jaar wordt mag je hem/haar inschrijven. Voor meer informatie over inschrijvingen kan je bellen naar de receptie: 0314 – 622 140

Bij De Brink zijn er nog vele andere lessen te volgens nadat de zwemdiploma’s zijn behaald.

Zwemvaardigheid

Na je Zwem ABC kan je je zwemvaardigheid verder vergroten met zwemvaardigheidsdiploma’s 1,2 en 3. Zwemvaardigheid sluit perfect aan op het C-diploma. Er zijn verschillende zwemslagen in het programma opgenomen. De zwemvaardigheid leert je onder andere de vlinderslag.

Snorkelen

Na het ABC zwemmen zijn er nog genoeg leerzame activiteiten bij zwembad de Brink. Zo zijn er snorkellessen. Tijdens deze lessen wordt onder andere aandacht besteed aan zwemslagen en reddend zwemmen. Het onderwater zwemmen is natuurlijk een leuk en belangrijke onderdeel bij de snorkellessen.

Survivalzwemmen

Heb je zwemdiploma C gehaald maar ben je nog lang niet uitgezwommen? Dan is survivalzwemmen wellicht iets voor jou. Met de survivallessen leer je jezelf maar ook andere redden in het water. Kan jij de pop die op de bodem ligt boven water krijgen?

Baby-peuter-kleuter-zwemmen

Om kinderen al vroeg vertrouwd te maken met het water is er bij zwembad de Brink Baby-Peuter-Kleuter-zwemmen. Spelenderwijs zullen de kinderen watervrij worden gemaakt. De lessen zijn een perfecte springplank naar de ABC zwemlessen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes uit Doetinchem, spelenderwijs leren zwemmen.

Zwemlessen volwassenen

Bij zwembad de Brink leren onze deskundige instructeurs jou zelfredzaamheid en zwemmen. Je hebt zelf de vrijheid aan te geven wat jij graag zou willen oefenen.

Kortom Zwembad de Brink heeft voor iedereen leuke leerzame zwemlessen. Op nog geen 10 minuten van Doetinchem staat een deskundig, leerzaam en heel enthousiast team voor je klaar om jouw kind of jijzelf een leven lang waterplezier te geven.