Home / NLG de Brink / Zwembad Doetinchem

Zwembad De Brink

Overdekt zwembad De Brink gelegen op nog geen 10 minuten van Doetinchem, is hét centrum voor de inwoners van Zelhem, Keijenborg, Halle, en de rest van de gemeente Bronckhorst en omstreken. Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

Zwembad de Brink: overdekt zwembad ten noorden van Doetinchem

Wanneer je uit Doetinchem rijdt, kom je terecht bij Zwembad de Brink. Een zwembad met een uniek aanbod. De Brink heeft namelijk een ALL-IN abonnement.

De voordelen van een abonnement bij De Brink:

Bij zwembad De Brink kun je terecht om heerlijk ontspannen baantjes te trekken. Speciaal voor deze doelgroep biedt De Brink sfeerzwemmen aan. De lampen worden gedimd, rustige muziek draait op de achtergrond, soms branden er zelfs kaarsjes aan de kant. Aan alles is gedacht zodat jij heerlijk ontspannen baantjes kunt trekken.

Het zwembad is 7 dagen in de week geopend. Van maandag tot en met donderdag kan je heerlijk sfeerzwemmen. Zo is er altijd wel een tijd waarop je terecht kunt. Tijdens het recreatief zwemmen is iedereen van harte welkom.

AquaSport

Voor de beste aquasport-lessen van Doetinchem en omgeving moet je bij De Brink zijn. Met een abonnement van €19,95 doe je onbeperkt mee met alle aquasporten die gegeven worden bij ons zwembad. De bekendste van alle aquasporten, aquarobics is natuurlijk heel leuk en gezond om aan mee te doen. Maar bij ons kun je ook aquajoggen of trimzwemmen wat zeker de moeite waard is.

Voor alle mannen en vrouwen van 55 jaar of ouder wordt er natte gymnastiek gegeven. Deze sport is ideaal voor 55plussers omdat de kans op een blessure nihil is. Met natte gymnastiek worden de spieren getraind en werk je aan jouw conditie. De les is naast een goede work-out vooral heel gezellig. Na de les is er de gelegenheid gezellig een kopje koffie te drinken.

Zwemles

De zwemlessen bij ons zijn volgens de hoge eisen van het NRZ. Jouw kind is met de zwemlessen van De Brink verzekerd van levenslang waterplezier! De zwemlessen zijn in kleine groepen. Zo krijgt ieder kind de aandacht die het verdiend. Kinderen leren allen in zijn/haar eigen tempo. Onze zweminstructeurs houden met ieder individueel kind rekening. Daarnaast kan je gratis zwemmen met jouw kind tijdens alle recreatieve uren, dit is zeer belangrijk bij de vooruitgang van jouw kind.

De kernpunten van onze zwemlessen zijn:

  • Kleine groepen.
  • Ieder kind leert in zijn eigen tempo.
  • Gratis zwemmen tijdens recreatieve uren.

Wellness Center de Bronsbergen

Met een abonnement bij de Brink kun je GRATIS naar Wellness Center de Bronsbergen gelegen in Zutphen.
Op nog geen half uur rijden van Zelhem ligt er een oase van rust voor jou als lid van zwembad de Brink klaar. Wellness Center de Bronsbergen is een kleinschalige sauna waar jij als klant koning(in) bent. Met een abonnement bij zwembad de Brink kun je terecht voor watersporten van jong tot oud. Maar ook aan ontspanning is gedacht doordat ieder lid gratis naar de Bronsbergen kan.

Bekijk hier de voorwaarden.

Kids

Kinderen en water dat is een gegarandeerd succes voor een hoop pret. Bij zwembad de Brink is er de mogelijkheid je kinderfeestje in het zwembad te geven. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes spelen, wat lekkers eten, en als je naar huis gaat krijg je nog een keer iets lekkers! Alle recepten voor een zeer geslaagd kinderfeestje zijn aanwezig bij zwembad de Brink.

Kortom zwembad de Brink heeft van alles te bieden voor jong tot oud. Bij zwembad de Brink is er altijd wel een activiteit die bij je past.