Home / NLG de Brink / Sauna’s / Zonnebank

Sauna’s

Met het ALL-IN abonnement van NLG de Brink kan je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten behorende bij het abonnement dat jij hebt afgesloten.
Voor alle abonnementen (volwassenen) geldt dat het gebruik van de sauna’s onbeperkt inclusief is. De sauna’s worden in de loop van 2018 (verwachting einde kwartaal 1 / begin kwartaal 2) bij NLG de Brink in de tuin geplaatst.

Sauna’s in Zelhem

Rond maart / april 2018 wordt de tuin van NLG de Brink omgetoverd tot een echte saunatuin.
Op een afgeschermd gedeelte worden in een gezellige setting 2 sauna’s geplaatst, beide geschikt voor maximaal 8 personen.
Het betreft een 50 graden sauna met hoge luchtvochtigheid en een 90 graden sauna met lage luchtvochtigheid.
De sauna’s zijn uitsluitend te betreden met badkleding.
In de saunatuin wordt ook een koudwater buitendouche geplaatst, welke zowel voor als na het saunabezoek gebruikt dient te worden.

 

Zonnebank 

Al onze volwassen ALL-IN leden (vanaf 18 jaar)  kunnen vanaf 1 maart 2018 ook gebruik maken van de zonnebank van Aerofitt. 

We wijzen er vriendelijk op, dat overmatig gebruik van de zonnebank niet goed is voor de huid. Wij raden dan ook aan om de zonnebank maximaal één keer per week te gebruiken. Bekijk hier onze richtlijnen voor het gebruik van de zonnebank.Voor de zonnebank is reserveren verplicht. U kunt reserveren aan de receptie of via onderstaande knop.

Reserveer direct