Home / de Brink / Aquasports / Natte gymnastiek

Natte Gymnastiek

Voor alle mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder organiseert De Brink gymnastiek in het water. De eigenschappen van het warme water (31˚C) bieden een ideale situatie om nog aan sport te doen, aangezien de kans op blessures vrijwel nihil is en u zelf de weerstand kunt bepalen. Natte gymnastiek vindt plaats in het gedeelte van het zwembad waar iedereen kan staan, waardoor de activiteit ook geschikt is voor mensen die niet zwemvaardig zijn.

Onder begeleiding van een deskundige, enthousiaste instructeur worden oefeningen gedaan waarmee u uw spieren versterkt, u uw gewrichten soepel houdt en u aan uw conditie werkt. Dit gebeurt met verschillende soorten materialen, zoals grote en kleine ballen, halters, plankjes en natuurlijk het water!

Beweeg gezellig mee met uw leeftijdsgenoten! Na de les kunt u nog gezellig nakletsen onder het genot van een kopje koffie. Waarschijnlijk zegt u dan net als de andere deelnemers van Zwembad De Brink: “Was ik hier maar 10 jaar geleden mee begonnen!”

Heeft u interesse in natte gymnastiek? Neem dan contact op met zwembad de Brink, er wordt namelijk gewerkt met vaste deelnemers (u kunt niet binnenlopen en direct meedoen).

Tijden Natte Gymnastiek  Tarieven Natte Gymnastiek