Home / de Brink / Aquasports

Aquasports bij Zwembad De Brink

Zwembad De Brink in Zelhem biedt diverse groepslessen aan onder begeleiding van een vakbekwame instructeur. De combinatie van water, bewegen en ritme is leuk en motiverend! Iedereen beweegt op zijn of haar eigen niveau. Zo kunt u tijdens de aquatraining altijd zelf uw tempo aanpassen en in uw eigen snelheid en op uw (conditie)niveau de les volgen.

Reserveer AquaSportief lessen

Inschrijven
Bij onze aquasportlessen werken we op vaste tijden en vaste avonden voor de verschillende onderdelen. We kennen: AquaJoggen, AquaAerobic, AquaTrimmen, Baby- peuterzwemmen en natte gym. Heeft u interesse of kent u iemand die wellicht interesse heeft ? Neem dan contact op met de Brink; Telefoon: (0314) 622 140, receptie@centrumdebrink.nl of kom persoonlijk langs. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Bewegen in het water heeft veel voordelen:
Het hele lichaam komt in beweging. Zowel grote spiergroepen in het boven- als onderlichaam worden optimaal gebruikt.
Door de weerstand van het water is beweging intensief en wordt er sneller resultaat bereikt. De spieren moeten hard aan het werk.
Minimale belasting, maximale resultaten. U kunt op een verantwoorde wijze werken aan uw lenigheid, uithoudingsvermogen en spierkracht.
De opwaartse druk van het water zorgt ervoor dat u zich licht voelt en de bewegingen gemakkelijk kunt uitvoeren. De belasting voor uw gewrichten en spieren is minimaal, waardoor de kans op blessures vrijwel nihil is.
In warm water functioneren stijve spieren beter, omdat ze lekker soepel blijven.
Zwemmen is goed voor uw hart en longen.
Ontspanning door inspanning. Voor mensen met stress en gespannen spieren kan zwemmen een verlichting bieden en heeft het een (geestelijk) ontspannende werking.
Zwemmen bij De Brink is relatief goedkoop.

Hieronder staan alle AquaSporten. Voor meer informatie klikt u op één van de links.

Aqua Aerobics  AquaJoggen  Trimzwemmen

Baby-Peuter-Kleuterzwemmen Natte gymnastiek Watertrappers