Welkom bij Zwembad ’t NLG Walfort

NLG ’t Walfort maakt onderdeel uit van NLG. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep en beheert zwem, fitness en wellness centra door heel Nederland. NLG biedt een uitgebreid totaalpakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

NLG ’t Walfort is het zwembad voor de inwoners van Aalten en omgeving. In de zomer maanden kun je heerlijk genieten van ons natuur-buitenbad. Er wordt voor iedereen wel een leuke activiteit georganiseerd bij NLG ’t Walfort. AquaFitness, Aqua Power Walk en AquaSpinning zijn o.a. te volgen bij NLG ’t Walfort. Voor de 50-plussers wordt Fifty Fit gegeven om fit te blijven.

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen bij NLG ’t Walfort. Wij bieden zwemlessen aan, die extra leuk zijn door ons Joepie beloningsysteem, we bieden AquaKids lessen aan én elke vrijdag avond is er discozwemmen.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten. Daarnaast kan je met een abonnement bij NLG ’t Walfort van maandag t/m donderdag gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen (van vrijdag t/m zondag 50% korting).

Je bent méér dan welkom!

Rooster van:
maandag, 20 november

Maandag

 • -

  Recreatief/Banenzwemmen

 • -

  BPK zwemmen (0-2jr.)

 • -

  BPK zwemmen (2-4jr.)

 • -

  AquaSpinning

 • -

  Recreatief/Banenzwemmen

Wilt u ook sportief aan de gang bij ’t Walfort