Welkom bij NLG ’t Spilbroek

Tijdens de herfstvakantie (23 t/m 29 oktober) zal er een opblaas stormbaan aanwezig zijn. Kom gezellig een dagje zwemmen en mis het niet! Klik hier voor het herfstvakantierooster.

’t Spilbroek maakt onderdeel uit van NLG. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep en beheert zwem, fitness en wellness centra door heel Nederland. NLG biedt een totaal pakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

Ons multifunctionele centrum in Neede beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbassin, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een fitnessruimte, een grote sporthal en een prachtig sportcafé.

Fitness

Alles onder één dak: sport en plezier, inspanning en ontspanning, bewegen onder professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

Bij ons kunt u na het sporten lekker bijkomen in ons bubbelbad!

Aquasports

Bent u op zoek naar beweging in het water, ook daarvoor moet u bij ’t Spilbroek zijn. Wij bieden naast zwemles, recreatief zwemmen en baantjes trekken onder andere de volgende mogelijkheden: AquaJoggen, AquaRobics, AquaSlank, AquaFit, AquaVaria, AquaHealth en Babyzwemmen.

De ervaren medewerkers van Sportcentrum ’t Spilbroek zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze al deze diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis!

Kinderen

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Uw kind leert spelenderwijs het water kennen dankzij Joepie!. Regelmatig wordt er een gave Disco-party gehouden.

Met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen maakt ook onderdeel uit van NLG.

U, als lid van ’t Spilbroek, profiteert hiervan omdat iedereen die een jaarabonnement (€ 19,95 per maand) heeft GRATIS gebruik mag maken van Wellness Center NLG de Bronsbergen!

Rooster van:
woensdag, 18 oktober

Woensdag

 • -

  Fitness

 • -

  Recreatief/Banenzwemmen*

 • -

  Peutersurvival

 • -

  AquaVaria

 • -

  Zwemles A

 • -

  Recreatief/Banenzwemmen

 • -

  AquaVaria

Wilt u ook sportief aan de gang bij ’t Spilbroek