Welkom bij NLG ’t SpilbroekNLG ’t Spilbroek maakt onderdeel uit van NLG. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep en beheert zwem, fitness en wellness centra door heel Nederland. NLG biedt een totaal pakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

Ons multifunctionele centrum in Neede beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbassin, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een fitnessruimte, een grote sporthal en een prachtig sportcafé.

Fitness
Alles onder één dak: sport en plezier, inspanning en ontspanning, bewegen onder professionele begeleiding, kwalitatieve faciliteiten en een hartelijke gastvrijheid.
Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.
Bij ons kun je na het sporten lekker afkoelen in ons bubbelbad.

Aquasports
Wil jij bewegen in het water en dan het liefst op muziek? ook hiervoor kun je bij NLG ’t Spilbroek zijn.  Wij bieden naast zwemles, recreatief zwemmen en banen zwemmen onder andere de volgende mogelijkheden: AquaJoggen, AquaRobics, AquaSlank, AquaFit, AquaVaria, AquaHealth en Babyzwemmen. Onze ervaren medewerkers van NLG ’t Spilbroek zullen op een ervaren en enthousiaste manier al deze diensten aanbieden.

Kinderen
Ook voor kinderen is er bij NLG ’t Spilbroek genoeg te doen! Jouw kind leert spelenderwijs het water kennen dankzij Joepie. Regelmatig wordt er een leuke disco avond gehouden en met het NLG Kids abonnement kan jouw zoon/dochter meedoen met allerlei leuke en sportieve activiteiten.

Wellness Center NLG de Bronsbergen in Zutphen maakt ook onderdeel uit van NLG.
Jij als lid van NLG ’t Spilbroek, profiteert hiervan omdat je met een NLG ALL-IN abonnement (ALL-IN v.a. €19,95) gratis gebruik mag maken van Wellness Center NLG de Bronsbergen.

Je bent méér dan welkom!

Rooster van:
zaterdag, 18 november

Zaterdag

  • -

    Fitness

  • -

    Zwemles A

  • -

    Zwemles B

Wilt u ook sportief aan de gang bij ’t Spilbroek