Welkom bij sportcentrum NLG IJsselweide

NLG IJsselweide is het sportcentrum van Ulft. In onze complete vernieuwde sporthal bieden wij verschillende faciliteiten aan.

NLG IJsselweide beschikt over een multifunctionele sporthal en een geheel nieuw gebouwde sporthal, waar sport, plezier en ontspanning centraal staan! De moderne sportzaal is voorzien van de nieuwste snufjes zoals geluiddempende beplating. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die voor de sporter nóg meer voordeel biedt.

Doordat de sportzaal, door middel van scheidingswanden, in te delen is in verschillende ruimtes is het zeer geschikt voor activiteiten, evenementen, trainingen, gympgroepen e.d.

Ook in onze horeca ruimte is het altijd gezellig om voor, tijdens of na de sportactiviteiten een drankje en/of een hapje te doen. Doordat onze horecaruimte uitkijkt op de sportzaal en de naastgelegen hockeyvelden is er altijd vanalles te zien.

Onze horeca ruimte is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, beurzen, muziekevenementen e.d. Voor alle informatie over sportcentrum NLG IJsselweide kun je terecht op deze website en natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen (0315-820996).

 

 

 

 

 

Rooster van:
maandag, 20 november