Welkom bij Zwem Center Dubbelslag

Profiteer nu van onze september actie: Sport de rest van 2017 voor de halve prijs én betaal geen inschrijfgeld!
Op zondag 24 september ben je méér dan welkom op onze open dag.

Dubbelslag maakt onderdeel uit van NLG. NLG staat voor Nederlandse Leisure Groep en beheert zwem, fitness en wellness centra door heel Nederland. NLG biedt een totaal pakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

Zwem Center Dubbelslag biedt naast een uitstekende zwemvoorziening ook een sociaal maatschappelijke ontmoetingsplek voor de inwoners van Appingedam en Delfzijl en omstreken.

Zwembad Dubbelslag organiseert activiteiten gericht op elke leeftijdsgroep. Naast dat u welkom bent om rustig banen te zwemmen in het professionele acht banen tellende wedstrijdbad, is er een bruisend AquaSportief programma en een recreatief aanbod. Voor de 55-plussers wordt ‘Meer bewegen voor ouderen‘ gegeven zodat u fit blijft.

De ervaren medewerkers van Zwembad Dubbelslag zullen op een kundige, creatieve en enthousiaste wijze al deze diensten aanbieden. Dankzij de prettige sfeer en servicegerichtheid, voelt u zich al snel helemaal thuis!

Voor de kinderen is er genoeg te doen. Uw kind leert spelenderwijs het water kennen dankzij Joepie!. Regelmatig wordt er een gave Disco-party gehouden. Dubbelslag werkt met de Internet Zwemscore Module.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. En met het zeer voordelige ALL-IN abonnement kan iedereen meedoen met alle leuke en sportieve activiteiten.

Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen maakt ook onderdeel uit van NLG.

U, als lid van Dubbelslag, profiteert hiervan omdat iedereen die een jaarabonnement (€ 19,95 per maand) heeft GRATIS gebruik mag maken van Wellness Center de Bronsbergen!

Rooster van:
donderdag, 21 september

Donderdag

 • -

  Banen zwemmen

 • -

  Trimzwemmen

 • -

  Banen zwemmen

 • -

  Banen zwemmen

 • -

  Aquacycling

 • -

  Aquajogging

 • -

  Aquarobics

 • -

  Banen zwemmen

Wilt u ook sportief aan de gang bij Dubbelslag