Welkom bij Sportcentrum NLG de Holten

Sportcentrum NLG de Holten maakt deel uit van NLG. Samen met jou zorgen wij ervoor dat Sportcentrum NLG de Holten een kwalitatief hoogwaardig sportcentrum blijft van én voor Marum!

Sportcentrum NLG de Holten beschikt over een multifunctionele sporthal en een geheel nieuw gebouwde sportzaal, waar sport, plezier en ontspanning voorop staan! De moderne sportzaal is voorzien van de nieuwste snufjes zoals geluiddempende beplating. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die voor de sporter nóg meer voordeel biedt.

Doordat Sportcentrum NLG de Holten beschikt over scheidingswanden is het perfect geschikt voor activiteiten, evenementen, trainingen, gymgroepen e.d.

Ook in de kantine is het altijd gezellig om voor, tijdens of na sportactiviteiten een hapje en drankje te doen.

Doordat de kantine een doorgang heeft met de grote sporthal, is deze bij uitstek geschikt om beurzen, bijeenkomsten, markten, muziekevenementen e.d. te organiseren.

Informatie
Voor alle informatie over sportcentrum NLG de Holten kun je terecht op deze website, natuurlijk kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen (0594- 642709).

Rooster van:
maandag, 20 november
Wilt u ook sportief aan de gang bij de Holten